Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
  Ως είθισται το πρώτο χρονικό διάστημα της νέας χρονιάς την τιμητική τους έχουν οι συλλογικοί φορείς πραγματοποιώντας χοροεσπερίδες με παράλληλη τήρηση του εθίμου της κοπής της Αγιοβασιλειόπιτας.
  Αποδεχόμενη τις προσκλήσεις που έλαβε από σειρά σωματείων, η πρώην Βουλευτής Πιερίας και εκ νέου υποψήφια στις επικείμενες εθνικές εκλογές, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου, τίμησε με την παρουσία της όσες υλοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.
  Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 παρέστη στις εκδηλώσεις της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και του Μουσικού Σχολείου της πόλης και την επόμενη ημέρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορινού Κουμπαγιωτών .
  Συνεχάρη τον πρόεδρο της Εστίας, Ευθύμιο Μαυρίδη, καθώς τη διοίκηση και τα μέλη του σημαντικού πολιτιστικού συλλόγου της Πιερίας, ως επίσης τον διευθυντή Μουσικού, Γιώργο Βαρδακώστα, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για το παραγωγικό τους έργο.
  Στην γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορινού Κουμπαγιωτών πέρα της ανταλλαγής ευχών, συνομίλησε με την πρόεδρο Κατερίνα Λαγδάρη και είχε την ευκαιρία εποικοδομητικού διαλόγου με συμπολίτες της περιοχής.
  Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 συμμετείχε στην καθόλα ενδιαφέρουσα ενημερωτική εσπερίδα που διοργάνωσε το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, με το αξιόλογο και επίκαιρο θέμα του σχολικού και εργασιακού εκφοβισμού.
  Η κ. Μίχου στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο καυτό κοινωνικό ζήτημα, δήλωσε τη στήριξή της σε κάθε πρωτοβουλία για τον περιορισμό του προβλήματος και συνεχάρη την διευθύντρια του σχολείου, Χρυσαυγή Δρίστα και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων -κηδεμόνων και συντονιστή της εκδήλωσης, Βασίλη Δημούση.
  Επίσης στις 15-2-2023, η κ. Μίχου έδειξε για μια ακόμα φορά την ευαισθησία της στα θέματα υγείας, εκφράζοντας την συμπαράσταση της στις δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας. Με την παρουσία της στα εγκαίνια του νέου χώρου των Καρκινοπαθών «Στέγη Αγάπης-Ευδοκιμώ», σκιαγράφησε το πανανθρώπινο έργο προσφοράς στον άνθρωπο που υλοποιούν οι δομές του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, συνομίλησε με τον πρόεδρο Γιώργο Καπετανάκη και μέλη του σωματείου και επισήμανε την διαρκή και αμέριστη υποστήριξή της.
  Στον τομέα της πολιτικής δραστηριότητας, η Μαρία Μίχου πραγματοποίησε την Τετάρτη 22-2-2023 ενημερωτική συνάντηση με συμπολίτες στο δημοτικό διαμέρισμα της Σφενδάμης  του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού. Στάθηκε με έμφαση στα κύρια ζητήματα των κατοίκων που ασχολούνται κυρίως με την γεωργία και την κτηνοτροφία, ανέπτυξε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την εγκαταλειμμένη από τις δύο τελευταίες κυβερνήσεις ύπαιθρο, τα θέματα καθημερινότητας και την ελπιδοφόρα και νικηφόρα  πορεία του Κινήματος στις προσεχείς εκλογές.
  Τόσο στις χοροεσπερίδες, όσο και στις παρουσίες της σε κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα εκδηλώσεις, καθώς και στην πολιτική της ενημέρωση, η πρώην Βουλευτής Πιερίας και εκ νέου υποψήφια, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου, δέχθηκε τις ευχαριστίες των συμπολιτών για την πολύχρονη και παραγωγική παρουσία της στο δημόσιο βίο, καθώς  και τις ευχές για προσωπική επιτυχία στις εκλογές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.