Free cookie consent management tool by TermsFeed Η κ. Ποιμενίδου στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Η κ. Ποιμενίδου στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κ. Ευγενίας Ποιμενίδου.
Η κ. Ποιμενίδου γεννήθηκε στη Σφενδάμη και απεφοίτησε από το Δημοτικό Σχολείο της. Φοίτησε στο εξατάξιο Γυμνάσιο Αιγινίου και απεφοίτησε από το Ε' Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Ψυχολογία και Λογοθεραπεία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάσθηκε στο | «Άσυλο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη, με παιδιά προσχολικής ηλικίας. Επί δέκα τρία ( 13 ) χρόνια εργάσθηκε στη Μονάδα Αυτιστικών Ατόμων «ΕΛΠΙΔΑ» στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με παιδιά και εφήβους με αυτισμό και αναπτυξιακές δυσκολίες. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εκτός από Ελληνικά, μιλάει Γαλλικά και Γερμανικά. Μαζί με την αδελφή της έχουν την Ο.Ε. «Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικής Θεραπευτικής Αγωγής» με έδρα στην Κατερίνη και υποκατάστημα στην Αργυρούπολη Αττικής. Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «ΑΧΤΙΔΑ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εθελοντών δήμου Πύδνας-Κολινδρού «Κοινωνική Προσφορά», καθώς και της αντισφαίρισης του Μ. Γ. Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» Καλαμαριάς.
Σε δήλωσή της η κ. Ποιμενίδου ανέφερε: «Από την οικογένειά μου διδάχτηκα την αλληλεγγύη, τη συνεργατικότητα και την ανιδιοτελή προσφορά. Από το επάγγελμά μου έμαθα να βάζω στόχους και να αγωνίζομαι, ακόμη και πέρα από το φανερά ανέφικτο, για την εξέλιξη και την πρόοδο. Γνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται στο δήμο μας τα τελευταία χρόνια, η πρόταση του Δημάρχου μας κ. Μανώλα για τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό "Θέλουμε και Μπορούμε" με τιμά ιδιαίτερα. Οι δυσκολίες και οι ευθύνες θα είναι μεγάλες, ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η θέλησή μου να συμβάλλω στην αλλαγή και στην πρόοδο, ώστε να γίνει ο τόπος μας τόπος στον οποίο να επιλέγεις να ζεις και να προκόβεις.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.