Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας και Τύπου
18/01/2022

Η κοπή της πίτας
στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Κατερίνης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου.

«Ο Δήμος Κατερίνης, επενδύει στη συνεργασία των τριών πυλώνων της σχολικής κοινότητας. Η συνεργασία γίνεται πράξη στις Σχολικές Επιτροπές, όπου εκπρόσωποι εκπαιδευτικών και γονέων συναποφασίζουν με το Δήμο και επιλύουν καθημερινά ζητήματα που προκύπτουν στα σχολεία μας», είπε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, τονίζοντας ότι για το Δήμο η βελτίωση των σχολικών υποδομών αποτελεί προτεραιότητα. Ο κ. Κουκοδήμος, ευχήθηκε στα μέλη των Επιτροπών καλή χρονιά, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις τους.

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα ηνία των Επιτροπών, θέσαμε στόχο να μην αισθανθεί καμία σχολική μονάδα αδικημένη ή παραμελημένη» ανέφερε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο κ. Κώστας Φιλοκώστας τόνισε ότι ο στόχος επιτεύχθηκε, καθώς όλα τα μέλη των Επιτροπών –στα οποία έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος- ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες της εποχής, επιδεικνύοντας πνεύμα συνεργασίας.

«Το 2021 κληθήκαμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις οι οποίες προέκυψαν κυρίως από την πανδημία. Είμαι αισιόδοξος ότι το 2022 θα είναι μια καλύτερη χρονιά. Εύχομαι σε όλα τα μέλη των Επιτροπών, καθώς και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, να επιτύχουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει. Εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε καθημερινά παρόντες για να συνδράμουμε στις προσπάθειές της», δήλωσε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θανάσης Μπαρμπαγεωργόπουλος.