Free cookie consent management tool by TermsFeed Η διορατικότητα στην πολιτική – Σχόλιο του Γρηγόρη Παπαχρήστου στις 19 Μαΐου 2023 για τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα – OlymposPress.gr
Η διορατικότητα στην πολιτική
Σχόλιο του Γρηγόρη Παπαχρήστου στις 19 Μαΐου 2023
για τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα
  Ένα από τα σημαντικότερα  προσόντα των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά, αλλά και συνεχίζουν να εντρυφούν στην πολιτική, είναι η διορατικότητα.
  Στις 19 Μαΐου 2023 σε προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ήταν κεντρικός ομιλητής ο Καθηγητής Ενεργειακής Πολιτικής και Διοίκησης στη Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και ήδη νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
  Με μεστό και ουσιαστικό λόγο κέρδισε τις εντυπώσεις όσων παρακολούθησαν την πολιτική ομιλία του στελέχους του Κινήματος και πλέον Δημάρχου της Ελληνικής πρωτεύουσας, Χάρη Δούκα.
  Με το τέλος της τότε ομιλίας, ο πρώην Δήμαρχος Δίου και σημερινός πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Γρηγόρης Παπαχρήστος με την εμπειρία του περί τα κοινά αλλά και με διορατική πρόβλεψη, ανάρτησε ένα σχόλιο που απηχούσε στην ικανότητα και την δυναμική του Χάρη Δούκα.
  Μήνες μετά το σχόλιο του Γρηγόρη Παπαχρήστου, αποδείχθηκε προφητικό και όπως σχολιάζει ο ίδιος, ότι «η χώρα χρειάζεται τέτοιους πολιτικούς», δικαιώθηκε καθότι ήλθε η επιβράβευση των δημοτών της Αθήνας.
  Το ΣΧΟΛΙΟ της 19-5-2023 με την υπογραφή του Γρηγόρη Παπαχρήστου, που είδε το φως της δημοσιότητας:
  «Ομιλία διάλεξη πολιτικής, από τον Χάρη Δούκα, ομιλητή στην προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Κατερίνη, το βράδυ της Πέμπτης. Καθηγητής Ενεργειακής Πολιτικής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο 2% των περισσότερο διαδραστικών επιστημόνων όλων των ειδικοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο με βάση τις αξιολογήσεις του Harvard.
  Νεότατος 42 χρόνων, με σύγχρονο λόγο, σύγχρονες αντιλήψεις,  πολλά υποσχόμενος, στον τομέα της ενεργειακής πολιτικής και της πολιτικής γενικότερα. Συγχαρητήρια σύντροφε Χάρη και σε ανώτερα. Το ΠΑΣΟΚ και η χώρα, με τέτοιους πολιτικούς, μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.»
Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.