Free cookie consent management tool by TermsFeed Ημερίδα του «Ολύμπιος Ζευς»-Κατερίνη της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ 4.0» – Κυριακή 28 Ιανουαρίου – OlymposPress.gr
Ημερίδα του «Ολύμπιος Ζευς»-Κατερίνη της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ
«ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ 4.0»
Ανιχνεύοντας την καινοτομία στην εποχή της Τεχνικής Νοημοσύνης
  Με την ανοικτή υβριδική εκδήλωση με επίκαιρο χαρακτήρα, ανοίγει ο κύκλος των δράσεων του το τμήμα «Ολύμπιος Ζευς-HJ-39» Κατερίνης της AHEPA HELLAS για το έτος 2024.
  Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, στις 11:30 το πρωί το τμήμα της Κατερίνης διοργανώνει στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (Εκάβη-άνω αίθουσα) ημερίδα με θέμα «Άνθρωπος και Μέλλον 4.0 – Ανιχνεύοντας την καινοτομία στην εποχή της Τεχνικής Νοημοσύνης», υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25.
  «Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, η Τεχνητή Νοημοσύνη ως κινητήριος μοχλός των τεχνολογικών καινοτομιών, το μέλλον της Ανθρωπότητας αλλά του Ελληνισμού σε αυτό το νέο πλαίσιο είναι τα θέματα που θα αναδειχθούν και θα συζητηθούν στην εκδήλωση του τμήματος «Ολύμπιος Ζευς-HJ-39» Κατερίνης της AHEPA HELLAS. Σε αυτή την ενδιαφέρουσα ημερίδα η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους» δηλώνει ο πρόεδρος του τμήματος Κατερίνης και αντιπρόεδρος Οικογενειακής και Ατομικής Αριστείας του διοικητικού συμβουλίου της AHEPA HELLAS,  Δρ Παναγιώτης Ταρενίδης.
  Κεντρικοί ομιλητές:
  O Μπάμπης Μιχαηλίδης, Διευθυντής του AHEPA Forum Mellon 4.0, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Υπερασπίζοντας τον Ελληνισμό μέσω της καινοτομίας» και ο Δημήτριος Λακασάς, συγγραφέας και CEO της Olympia Electronics, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Ο Άνθρωπος 4.0 στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης».
  Την παρουσίαση θα κάνει ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης, και τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ Παναγιώτης Ταρενίδης.
  Επίσης την ημερίδα θα χαιρετίσει ο Χρήστος Καραπιπέρης, Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS.
  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί Έπαινος Αριστείας του Τμήματος στον καθηγητή Ιατρικής του ΑΠΘ, Δρ Γεώργιο Παπαζήση.
  Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τη συζήτηση στη σελίδα της AHEPA HELLAS στο Facebook: Ahepa Hellas.
  Η ίδρυση από την Οργάνωση του Forum Μέλλον 4-0 «ετοιμάσου για το αύριο», επιδιώκει να προσελκύσει τη νεολαία, να ενδυναμώσει τις δεξιότητες των συμπολιτών μας και να προετοιμάσει την ελληνική κοινωνία για τις προκλήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.