Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
24-05-2023

Ευχαριστήρια δήλωση του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου για το 2ο Φεστιβάλ Πάρκου

Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του 2ου Φεστιβάλ Πάρκου και λίγες ημέρες πριν κλείσει η αυλαία και του Θεματικού Πάρκου «Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή», ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος έκανε την ακόλουθη  ευχαριστήρια δήλωση προς εθελοντές, χορηγούς, συλλόγους, φορείς κ.ο.κ.
«Το 2ο Φεστιβάλ Πάρκου, το οποίο λειτούργησε φέτος με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και προσέλευση, αποκόμισε θετικά σχόλια τόσο από τους συμπολίτες, όσο και από τους επισκέπτες της πόλης μας. Ευχαριστώ με την ευκαιρία θερμά τις επιχειρήσεις – χορηγούς της διοργάνωσης.
Στο πλαίσιο της υπεύθυνης λειτουργίας τους στην πόλη μας, της αναγνωρισμένης δράσης και του αισθήματος ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο, στο «ευ ζην»,  υποστήριξαν έμπρακτα  με την συμβολή και προσφορά τους, τη διοργάνωσή μας. Ειδικότερα, ευχαριστώ τους:  «Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου», «Εκάβη Lounge bar», «Πηγή Ολύμπου».
Επίσης, το  Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  Κατερίνης,  τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας για την υγειονομική κάλυψη και ασφάλεια μικρών και μεγάλων επισκεπτών, την Ένωση Ποντίων Πιερίας, για τη διάθεση υποδομών. Όλους τους φορείς, συλλόγους, ομίλους, καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο φετινό πρόγραμμα, καθώς και τα περιφερειακά, τοπικά κ.α. ΜΜΕ, τις δεκάδες ιστοσελίδες που φιλοξένησαν εκτενείς σχετικές αναρτήσεις.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζω προς τους εθελοντές μας που αποτέλεσαν  και φέτος στο 2ο Φεστιβάλ Πάρκου, την καρδιά της διοργάνωσης, όντας καθημερινά στην πρώτη γραμμή. Τους ευχαριστούμε για το ομαδικό πνεύμα, την υπευθυνότητα και πάνω από όλα την προσφορά στο υπέροχο αυτό ταξίδι.
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της περιοχής, καθώς και άλλων πόλεων για τις οργανωμένες επισκέψεις χιλιάδων μαθητών στο Φεστιβάλ Πάρκου.
Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, καθώς και τους εμπλεκόμενους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, που έφεραν εις πέρας με επιτυχία τη διοργάνωση».