Free cookie consent management tool by TermsFeed Εργοτάξιο η Παραλία Κατερίνης – Σε εξέλιξη έργα άνω των 5 εκ. ευρώ – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας και Τύπου
30/03/2023

Δήμος Κατερίνης
Εργοτάξιο η Παραλία Κατερίνης!
Έργα που ξεπερνούν τα 5 εκ. ευρώ εκτελούνται αυτό τη την περίοδο στην Παραλία Κατερίνης καθώς η προετοιμασία για την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου έχει μετατρέψει σε εργοτάξιο την κοινότητα.
Αντιπλημμυρική προστασία και πεζοδρόμηση της Λεωφ. Στρατού είναι τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη  από τη ΔΕΥΑΚ, που επισκέφθηκε την Τετάρτη (29/03) ο δήμαρχος Κατερίνης και ενημερώθηκε για την πορεία τους, ενόψει της τουριστικής περιόδου.
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, επισκέφθηκε περιοχές όπου γίνεται αποκατάσταση των τομών που δημιουργήθηκαν για την κατασκευή αγωγών ομβρίων. Επίσης, ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής του αντλιοστασίου ομβρίων, το οποίο αποτελεί εξέλιξη του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου που υλοποιεί ο Δήμος στην περιοχή, προϋπολογισμού 4,6 εκ. ευρώ.
«Στην Παραλία αυτή τη στιγμή υλοποιούνται έργα που ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Επικεντρώνουμε στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων και στην προστασία των περιουσιών επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής.  Παράλληλα, με τα έργα πεζοδρόμησης της Λεωφόρου Στρατού, αλλάζουμε την εικόνα της περιοχής, αναβαθμίζοντας το τουριστικό προφίλ της» δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.
«Στόχος της ΔΕΥΑΚ είναι η ολοκλήρωση των έργων εντός του οικισμού όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πριν την υποδοχή των πρώτων επισκεπτών της για τη φετινή τουριστική περίοδο. Αυτή τη στιγμή υλοποιείται από τη Δημοτική Επιχείρηση, ένα τεράστιο έργο», δήλωσε από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Χριστοφορίδης.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.