Free cookie consent management tool by TermsFeed Επιχειρηματική αποστολή στο Χόνγκ Κόνγκ και στην Κίνα, 17-24 Μαϊου 2014 – OlymposPress.gr

O ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων σε συνεργασία με το Ελληνο-Κινεζικό Επιμελητήριο, το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή στο Χονγκ-Κονγκ, στην Καντόνα, στη  Σαγκάη και στο Πεκίνο, στις 17-24 Μαίου 2014.

Η Αποστολή πραγματοποιείται σε συνέχεια των ενημερωτικών ημερίδων που διοργάνωσε ο ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων τον Ιανουάριο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από κοινού με τους παραπάνω φορείς, οι οποίες ανέδειξαν τις μεγάλες δυνατότητες πρόσφορης δραστηριότητας, τόσο στην αγορά του Χονγκ Κονγκ που αποτελεί σημαντικό κέντρο διεθνούς εμπορίου στην Ασία, όσο και στην αχανή Κινεζική αγορά των 1,3 δις καταναλωτών. Αποκλειστικός στόχος της επίσκεψης στις ανεπτυγμένες αυτές ασιατικές αγορές είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς εταιρίες να έχουν επαφές και συζητήσεις με εταιρίες του Χονγκ Κονγκ και της Κίνας για να επιδιώξουν συμφωνίες για εξαγωγές ή να διερευνήσουν δυνατότητες jointventures με τοπικούς εταίρους.

Για την αποτελεσματικότερη διαχείρισή της η Αποστολή θα περιορισθεί σε 20 συμμετέχοντες και θα επικεντρωθεί στους τομείς τροφίμων-ποτών, δομικών υλικών, χημικών-φαρμακευτικών-καλλυντικών, αλλά και οικιακού εξοπλισμού, ένδυσης, ενέργειας, τουρισμού, real estate.  Η Αποστολή έχει σχεδιασθεί με περιεκτικό και συνοπτικό πρόγραμμα και θα δοθεί έμφαση στον έγκαιρο προγραμματισμό ώστε ο κάθε συμμετέχων να πραγματοποιήσει ικανό αριθμό επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β.

Προς τούτο, ο ΣΕΒ βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Προξενείο στο Χονγκ Κονγκ και τα Γραφεία ΟΕΥ στη Σαγκάη και στο Πεκίνο, καθώς και με τα αντίστοιχα τοπικά Επιμελητήρια Hong Kong Chamber και China Council for Promotion of Trade and Investment.

Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στέλνοντας συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής στο [email protected] το συντομότερο δυνατό (ενδεικτικά μέχρι 4 Απριλίου 2014), ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος να οργανωθούν οι συναντήσεις, να γνωστοποιηθούν και να γίνουν προκαταρκτικές επικοινωνίες που θα προετοιμάσουν το έδαφος και θα διευκολύνουν τις συζητήσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σε κάθε περιοχή. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γ. Πατσιαβό, Συντονιστή, ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, τηλ.2115006144, [email protected].

Σχετικά αρχεία : πρόγραμμα-πληροφορίες, δήλωση συμμετοχής

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.