Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
07-05-2021

Σε νέα μεγάλης κλίμακας επιχείρηση καθαρισμού και ευταξίας αφενός κοινόχρηστου χώρου έκτασης 8 στρεμμάτων στην οδό 19ης Μαΐου, στο ύψος της λαϊκής αγοράς  και αφετέρου σε χώρο στάθμευσης στα δικαστήρια (δίπλα από τις εγκαταστάσεις όπου πραγματοποιείται η Ανθοκομική Έκθεση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης), προχώρησαν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.
Στη διάρκεια των επιχειρήσεων που έγιναν με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Πρασίνου Γιάννη Μπεινά, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ευστάθιο Κεραμιδιώτη, τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας Γιώργο Κυριακίδη διενεργήθηκε γενικός καθαρισμός από βάτα και άλλα αναρριχώμενα με αγκάθια, ενώ συγκεντρώθηκαν και απομακρύνθηκαν και μεγάλες ποσότητες από μπάζα κ.α. απορρίμματα, βελτιώνοντας έτσι αισθητά την εικόνα των συγκεκριμένων περιοχών που επί σειρά ετών γνώριζαν εικόνα εγκατάλειψης.
«Συνεχίζουμε τις συντονισμένες πρωτοβουλίες μας, προκειμένου να προστατεύσουμε το δημόσιο χώρο, το περιβάλλον και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στον Δήμο μας. Προς την κατεύθυνση αυτή προγραμματίζουμε σε όλο το εύρος του Δήμου, αντίστοιχες επιχειρήσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο βρέθηκε επί τόπου στους χώρους καθαρισμού.