Free cookie consent management tool by TermsFeed «Επιστρέφει» την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022 Αγώνας Δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
16-06-2022

«Επιστρέφει» την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022

Αγώνας Δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Ο αγώνας – θεσμός εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού των εκδηλώσεων απελευθέρωσης της πόλης, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022 & ώρα 11:00 π.μ. Αφετηρία του αγώνα θα είναι το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμός η κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας).

Όλες οι λεπτομέρειες της προκήρυξης του αγώνα – θεσμού, ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω υγειονομικών συνθηκών, θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα με νεότερο δελτίο τύπου. 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.