Free cookie consent management tool by TermsFeed Επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζου στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού – OlymposPress.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            Αιγίνιο 08-10-2022
         ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ                                
ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
           

Επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζου στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού

    Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, γνωρίζοντας τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν πριν λίγες μέρες λόγω έντονης χαλαζόπτωσης σε ρυζοκαλλιέργειες κοντά στο Αιγίνιο, παρ´ ότι βρίσκεται στην περιοχή για οικογενειακούς λόγους, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Μανώλα προκειμένου να έχει πλήρη ενημέρωση. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Παραλυκίδης τον ενημέρωσαν για το μέγεθος των καταστροφών στα περίπου 7.000 στρέμματα ρυζοκαλλιεργειών, που σε κάποιες περιπτώσεις φθάνει στο 100% της παραγωγής. Ο κ. Πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι ο ΕΛΓΑ θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι πληγέντες αγρότες να αποζημιωθούν το ταχύτερο.
    Με την επίσκεψή του αυτή ο κ. Λυκουρέντζος επέδειξε όχι μόνον το πραγματικό ενδιαφέρον αλλά κυρίως την ευαισθησία του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.