Free cookie consent management tool by TermsFeed Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη στον Δήμαρχο Κατερίνης Ι. Ντούμο – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
09-05-2024


Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη στον Δήμαρχο Κατερίνης Ι. Ντούμο

Την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφια στις επικείμενες Ευρωεκλογές, Μαρία Σπυράκη υποδέχθηκε χτες το απόγευμα, στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Κατερίνης,  Ιωάννης Ντούμος. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα και στη διάρκειά της, συζήτησαν για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και για τη διαμόρφωση σχεδίων και πολιτικών, οι οποίες σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Επίσης, στο επίκεντρο τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις φυσικές καταστροφές, την κλιματική αλλαγή και τις συνέπειές τους, για την τοπική αυτοδιοίκηση. Παράλληλα, έγινε αναφορά για την ανάγκη εφαρμογής καλών και καινοτόμων πρακτικών για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ορθολογική διοίκηση  στους Δήμους της χώρας.
Στον επίλογο της συνάντησης, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κα Σπυράκη και πρόσφερε, μία έκδοση με θέμα την Κατερίνη, καθώς και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα. Από την πλευρά της, η Ευρωβουλευτής δώρισε την έκδοσή της με τίτλο: Βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα – Δύο πυλώνες της πολιτικής μας ζωής.
Στην συνάντηση παρέστησαν, οι αντιδήμαρχοι, Ελίνα Διαμαντοπούλου, Ηλίας Τάπρας, καθώς και συνεργάτες του Δημάρχου Κατερίνης.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.