ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια αξιόλογη πρωτοβουλία της Μαρίας Μίχου
ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ
  Με την ευαισθησία που τη διέπει σε θέματα υγείας, βίας και κοινωνικής ανισότητας, η πρώην Βουλευτής Πιερίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου, επέλεξε και μάλιστα προχωρά στην υλοποίηση μιας πρωτοβουλίας κοινωνικού και ανθρώπινου χαρακτήρα, αποσκοπώντας πέρα από την ευαισθητοποίηση, στην ουσιαστική ενημέρωση του συνόλου των συντοπιτών μας.
  Και ιδιαίτερα του γυναικείου πληθυσμού και όχι μόνο, μιας και το επίγραμμα της πρωτοβουλίας επικεντρώνεται στον καρκίνου του μαστού, στη βία και στην κοινωνική ανισότητα.
  Η εκδήλωση με κατευθυντήρια αναφορά «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ-ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ» αποτελεί μέρος ανάλογων πρωτοβουλιών που είναι συνυφασμένες με την πολιτική φιλοσοφία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επιζητώντας να κάνει πράξη την παράμετρο που οριοθετεί το Κίνημα: «H Κοινωνία στο Προσκήνιο»
  Η εσπερίδα την οποία εισηγείται και συντονίζει η κ. Μίχου, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, στις 7: 00 μ.μ. στον πρώτο όροφο του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης «Εκάβη». Η κ. Μίχου θα αναφερθεί στα καυτά ζητήματα του θεματολογίου της βραδιάς και θα σταθεί στις προτάσεις της ιδίας και του πολιτικού φορέα που εκπροσωπεί.
  Τα θέματα που θα αναπτύξουν στη συνέχεια οι ομιλήτριες. Η διευθύντρια Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, Δρ Δήμητρα Μανωλακάκη «Προληπτικός έλεγχος Μαστού» και η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, Δέσποινα Κωνσταντίνου «Βία και κοινωνική ανισότητα».
  Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό, το οποίο καλείται να συμμετάσχει σε μια καθόλα αξιόλογη δράση που αναμφίβολα θα συμβάλλει στη γενικότερη ενημέρωση, αλλά και θα δώσει προτάσεις και προοπτικές  λύσεων στα καυτά ζητήματα υγείας, βίας και ανισοτήτων.