Free cookie consent management tool by TermsFeed ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – OlymposPress.gr

Τη Δευτέρα 10/11/2014 στις 17:00, με αφορμή την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης τα τρία μεγαλύτερα Επαγγελματικά Επιμελητήρια της Ελλάδος, Θεσσαλονίκης, Αθηνών και Πειραιώς συνδιοργανώνουν σε συνεργασία με την ΕΑΔΕ, το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για την ιδιωτική ασφάλιση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα διεξαχθεί ουσιαστικός, δημιουργικός και ζωηρός διάλογος για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά, μεταξύ των θεσμικών εκπροσώπων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των εκπροσώπων των ασφαλιστικών εταιριών. Τη δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτήσεων θα έχουν οι συνάδελφοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων είναι επιβεβλημένη, λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων και των αλλαγών που εφαρμόζονται στον κλάδο μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.