Free cookie consent management tool by TermsFeed Εκδήλωση της χορωδίας των ΚΑΠΗ Κατερίνης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
11-04-2024

Εκδήλωση της χορωδίας των ΚΑΠΗ Κατερίνης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Με στόχο τη διεκδίκηση μιας ισότιμης και βιώσιμης κοινωνίας χωρίς ηλικιακούς ή άλλους αποκλεισμούς, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο με τη συμμετοχή της χορωδίας των ΚΑΠΗ Κατερίνης, την Τετάρτη 10/4, με την παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Σάββα Καρυπίδη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη των ΚΑΠΗ ενημερώθηκαν για το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στο σχολείο, για τη δομή, τη λειτουργία και τα προγράμματα που υλοποιούνται, ενώ η χορωδία, υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Μπέττυς Τσομίδου, ψυχαγώγησε τα παιδιά με μουσική και τραγούδια που ήταν αφιερωμένα σ’ αυτά!
Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, τα μέλη των ΚΑΠΗ προσέφεραν ψυχοκινητικό υλικό για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου.
«Ως φορείς κοινωνικής πολιτικής οφείλουμε να αναλάβουμε δράση ως προς την ενθάρρυνση και τη δημιουργία νέων ευκαιριών που θα ενισχύουν τον στόχο της ανάπτυξης της διαγενεακής συνεργασίας με φορείς, προς όφελος όλων των κοινωνικών ομάδων», δήλωσε, μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σάββας Καρυπίδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρακολούθησε και ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Θωμάς Αναστασιάδης.  

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.