Free cookie consent management tool by TermsFeed Είμαι αναπληρωτής. Γιατί να ψηφίσω; – OlymposPress.gr
Είμαι αναπληρωτής. Γιατί να ψηφίσω;
Μην είσαι κορόιδο! Γιατί να δώσεις τζάμπα 15 €; Μήπως όμως δεν είναι έτσι; Για να δούμε μπας και τσιμπήσεις.
Καταρχάς, ψηφίζοντας παίρνεις την κάρτα της ΟΛΜΕ και μ’ αυτήν εξασφαλίζεις, εκτός από εκπτώσεις σε θέατρα, βιβλιοπωλεία κλπ, δωρεάν είσοδο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπλέον, μπορείς να ψωνίζεις από τα στρατιωτικά πρατήρια. Για παράδειγμα, αν πάρεις ένα ζευγάρι γυαλιά Ray-Ban, το 15άρι το έβγαλες τσατ πατ.
Επίσης, όταν με το καλό ξαναπροσληφθείς, σε οποιαδήποτε περιοχή ανά την Ελλάδα, θα είσαι οικονομικά τακτοποιημένος απέναντι στην Ο.Λ.Μ.Ε. Πιο χαμηλή συνδρομή από την Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας, δεν θα βρεις σε καμία άλλη Ε.Λ.Μ.Ε.
Αν όμως δεν τσιμπάς με αυτά, διότι είσαι υπεράνω των υλικών αγαθών, τότε πάμε στα πιο σοβαρά. Όταν έχεις πρόβλημα, πού θα απευθυνθείς, αν όχι στο σωματείο σου; Μην κοιτάς που οι κομματικοί συνδικαληστάδες (μην διορθώνεις τυπογράφε) διέλυσαν το δικό μας. Στο χέρι σου είναι να βοηθήσεις να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του.
Όταν θα αναρωτιέσαι, για πιο λόγο κόπηκαν τα κενά της ειδικής αγωγής, σε ποιον θα προσφύγεις, αν όχι στο σωματείο σου; Όχι βέβαια στον πρώην πρόεδρο, που θα φροντίσει να κόβονται πάντα, αλλά μπορείς να εξασφαλίσεις με την ψήφο σου ότι δεν θα σου ξανασταθεί εμπόδιο.
Όταν προβληματίζεσαι για ποιον λόγο το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. δεν δίνει κενά π.χ. στους ΠΕ06 ή σε άλλες ειδικότητες, ποιος θα σε βοηθήσει; Ο ξάδερφος στο υπουργείο; Αλήθεια, έχεις ξάδερφο στο υπουργείο; Διότι αν δεν έχεις, έχεις τουλάχιστον την ψήφο σου και κάποιους χαζούς, που θα τρέξουν για σένα, όπως και όλους όσους έχουν ανάγκη.
Στήριξε μας για να σε στηρίζουμε.
ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Τώρα βέβαια θα πεις ότι αυτές τις υπηρεσίες τις έχεις, και μάλιστα τζάμπα, από τους αιρετούς της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Όμως αυτό είναι σήμερα. Ποιος σου λέει ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν θα αλλάξει αιφνιδιαστικά και πάλι το νόμο και θα πετάξει τους αιρετούς έξω από τα υπηρεσιακά συμβούλια, όπως τους πέταξε και από τα συμβούλια επιλογής των στελεχών της εκπαίδευσης;
Γι’ αυτό μην σκέφτεσαι τα 15 €. Θα σου επιστραφούν στο πολλαπλάσιο, από το σωματείο σου, όταν αυτό με τη δική σου ψήφο θα λειτουργεί επιτέλους σωστά, απαλλαγμένο από τα κομματικά βαρίδια. Κανένας άλλος δεν χρειάζεται το σωματείο περισσότερο από εσένα. Άλλωστε, πόση βενζίνη θα βάλεις με 15 €; 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.