Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Πιερίας – Σειρά επαφών με φορείς της Πιερίας

 Συνεχείς επαφές με φορείς της Πιερίας πραγματοποιεί η νέα Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.}  Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, όπως προέκυψε από τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μπάμπη Μπρουσκέλη, τα νέα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Πιερίας άνοιξαν τον κύκλο επαφών από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  κ.κ. Γεώργιο, ενώ ακολούθησαν συναντήσεις με τον Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκο και τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.  Μέσα από  έναν   γόνιμο διάλογο   έγινε  ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα, δίνοντας έμφαση   στα τοπικά θέματα, προβάλλοντας λύσεις και θέσεις  μέσα από το κυβερνητικό πρόγραμμα και έργο.

«Η  Ν.Δ. είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αφουγκραζεται την κοινωνία, δεν διστάζει να ανοιχτεί στους πολίτες υπηρετώντας με σταθερότητα τις αρχές και αξίες του κόμματος . Η μεγάλη συμμετοχή, η μαζική προσέλευση των χιλιάδων φίλων αγωνιστών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου σηματοδοτούν  τη μεγαλύτερη εγγύηση ενότητας της Νέας Δημοκρατίας.  Η Δ.Ε.ΕΠ. θα είναι  ανοικτή σε όλους, ακούγοντας τα προβλήματά», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Πιερίας της Ν.Δ.   Μπάμπης Μπρουσκέλης.