Free cookie consent management tool by TermsFeed Δώστε τη διαδικτυακή ψήφο σας σε πίνακα της Λιτοχωρίτισσας Δέσποινας Ασλανίδου που συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό «Art Naif» – OlymposPress.gr

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ART NAIF DE MAGOG
* Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΟΧΩΡΟ», ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
* ΤΩΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΚΟΜΗ 89 ΕΡΓΑ ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Έργο της Λιτοχωρίτισσας καθηγήτριας Δέσποινας Ασλανίδου, με θέμα «Όλυμπος – Λιτόχωρο», που πρωτοεκτέθηκε τον Ιούλιο του 2013 στο Λιτόχωρο, στις γιορτές για τα 100 χρόνια από την πρώτη κατάκτηση του Ολύμπου και που στη συνέχεια, σε άλλη έκθεση, απέσπασε πρώτο βραβείο, τώρα συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό και ζητά τη διαδικτυακή ψήφο σας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η ίδια η καθηγήτρια – καλλιτέχνιδα, «το έργο «ΟΛΥΜΠΟΣ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ», που έφτιαξε πέρυσι για τα 100 χρόνια από την κατάκτηση της κορυφής του βουνού των θεών, διαγράφει πορεία.
Το φθινόπωρο του 2013 συμμετείχε στην 7η εικαστική έκθεση της ΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑΣ στον Πειραιά, και βραβεύτηκε. Πήρε μέρος σε άλλες δυο εκθέσεις στη γκαλερί «ΕΛ» στη «Διαγώνιο» και στο «Domotel» της Μονής Λαζαριστών , στη Θεσσαλονίκη, και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.
Τώρα συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό που διοργανώνει το Μουσείο «Αrt Naif de Magog» στον Καναδά. Διαγωνίζεται μαζί με 89 έργα απ’ όλο τον κόσμο. Συμμετέχουν καλλιτέχνες από 29 χώρες και η συμμετοχή της είναι η μοναδική από την Ελλάδα.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται οριακά ανάμεσα στην τρίτη και την τέταρτη θέση. Η ψηφοφορία γίνεται μέσω facebook, και τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει το πόσοι φίλοι θα σε στηρίξουν και θα σε προωθήσουν».
Όπως μας είπε η ίδια η ζωγράφος, όταν κάποιος την ρώτησε, «τι θα κερδίσεις», η απάντηση είναι «τίποτα», εκτός από την τυχόν αναγνώριση. Αντίθετα, ένας από τους ψηφοφόρους θα κερδίσει έναν αυθεντικό πίνακα Art Naif.
«Ελπίζω», μας είπε, «να σας αρέσει ο πίνακας και να τον ψηφίσετε».

Θα τον βρείτε στον αριθμό 750. Ανοίξτε το ακόλουθο link. http://bit.ly/1meyegy

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.