Free cookie consent management tool by TermsFeed Δύο νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Δύο νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”
     
     Με χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” τις κυρίες Ειρήνη Γκαρλαούνη και Μαρία Χλεμέ.

     Η κ. Γκαρλαούνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Πατέρας της ήταν ο Αχιλλέας Γκαρλαούνης με καταγωγή από τη Νέα Αγαθούπολη και μητέρα της η Κυριακούλα Σινιάκου-Γκαρλαούνη που κατάγεται από τη Μεθώνη.
     Το 2003 η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στη Νέα Αγαθούπολη και γι´ αυτό έκανε μεταγραφή στο Λύκειο Αιγινίου από το οποίο και απεφοίτησε. Στη συνέχεια εργάστηκε για 9 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.
     Το 2012 επέστρεψε στη Νέα Αγαθούπολη όπου παντρεύτηκε και απέκτησε 2 κόρες, την 8χρονη σήμερα Δόμνα και την 6χρονη Αθανασία.
     Μετά την απώλεια του συζύγου της σε ατύχημα, συνέχισε την εργασία με την οποία αυτός ασχολούνταν. Έτσι, από πενταετίας ασχολείται με την αλιεία. Με εργατικότητα, ζήλο και αγάπη στα παιδιά της, κατόρθωσε να διευρύνει την επιχείρησή της πετυχαίνοντας χρηματοδοτήσεις από προγράμματα ΕΣΠΑ.
     Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου, στο οποίο φοιτούν τα παιδιά της.
     Σε δήλωσή της η κ. Γκαρλαούνη ανέφερε:
     “Αγαπώ τα παιδιά μου και τον τόπο μου. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σ' ένα καλύτερο τόπο και θέλω να αγωνιστώ κι εγώ γι' αυτό. Άλλωστε η ζωή μ' έκανε αγωνίστρια. Βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται τα 3 τελευταία χρόνια στο δήμο μας, Θέλω και πιστεύω ότι Μπορώ κι εγώ να συμβάλω στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας για περισσότερες επιτυχίες.”

     Η κ. Χλεμέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κολινδρό, με πατέρα τον Κολινδρινό Χαράλαμπο Χλεμέ και μητέρα την Αιγινιώτισσα Ευαγγελία Βοσνακίδου.
     Φοίτησε στο Λύκειο Κολινδρού απ' όπου και απεφοίτησε και εργάσθηκε επί 6 χρόνια ως Γραμματέας στην “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ”.
     Μετά το κλείσιμο της “ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ” μετανάστευσε αρχικά στη Γερμανία και κατόπιν στην Ελβετία όπου και εργάσθηκε ως Logistics Manager. Παράλληλα φοίτησε στην επαγγελματική σχολή της Λουκέρνης Ελβετίας, απ' όπου έλαβε Εμπορικό Δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
     Είναι παντρεμένη με τον Bernd Hachbarth και έχουν δύο (2) παιδιά, τον Βασίλη και την Κέλλυ που ζουν και εργάζονται στη Γερμανία.
     Σε δήλωσή της η κ. Χλεμέ ανέφερε:
     «Η μακρόχρονη παραμονή μου στο εξωτερικό ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο ζωής. Μ' έμαθε να είμαι υπεύθυνη, αποφασιστική και αποτελεσματική σ' όλες τις πτυχές της επαγγελματικής και καθημερινής μου ζωής. Η νοσταλγία μου για τον Κολινδρό μας, μ' έκανε να επιστρέψω πριν από 4 χρόνια μαζί με το σύζυγό μου στην όμορφη κωμόπολή μας. Έχοντας πλέον συνταξιοδοτηθεί, οπότε δεν έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις, θέλω να αγωνιστώ και να προσφέρω στον τόπο μου ό,τι καλύτερο μπορώ. Για το λόγο αυτό έγινα μέλος του Συλλόγου Εθελοντών του δήμου Πύδνας-Κολινδρού “Κοινωνική Προσφορά”. Η ακόμη μεγαλύτερη ενασχόλησή μου με τα κοινά και μάλιστα με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον του θα είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα. Πιστεύω ότι αν αγαπάμε πραγματικά τον τόπο μας, πρέπει όλοι να αγωνιζόμαστε για την πρόοδό του.»

Ανέστης Δ. Μανώλας

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.