Free cookie consent management tool by TermsFeed Δύο νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Δύο νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες της κ. Ζωγράφου Αναστασίας (Νατάσας) και της κ. Κοντογιάννη Γεωργίας.
Η κ. Ζωγράφου γεννήθηκε στην Παλαιόστανη όπου και κατοικεί μόνιμα. Φοίτησε στο Δημοτικό σχολείο Παλαιόστανης και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο Αλωνίων. Απεφοίτησε από το 1ο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης και στη συνέχεια από το Τμήμα φυτικής παραγωγής του ΤΕΙ Λαρίσσης. Ακόμη, έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια σχετικά με τις σπουδές της. Εργάζεται στην καθαριότητα σχολικών μονάδων.
Σε δήλωσή της η κ. Ζωγράφου ανέφερε: «Συμπορεύομαι με το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του Αναστασίου Μανώλα για το ήθος, την ακεραιότητα και την εργατικότητα που επέδειξε, ώστε να μπορέσω κι εγώ να βάλω ένα μικρό λιθαράκι ώστε να γίνει καλύτερος ο τόπος μου.»
Η κ. Κοντογιάννη γεννήθηκε στο Λιανοβέργι Ημαθίας. Μετά την αποφοίτησή της από το Δημοτικό σχολείο του χωριού της απεφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Πλατέως Ημαθίας. Είναι παντρεμένη με τον Ιερέα πατέρα-Φώτιο Κοντογιάννη και έχουν τέσσερα (4) παιδιά. Διαμένουν μόνιμα στο Λιβάδι Πιερίας και ασχολείται με τη γεωργία. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Λιβαδίου όπου στο παρελθόν διετέλεσε αναπληρωτής Γραμματέας. Είναι Ταμίας στο Δασικό συνεταιρισμό Λιβαδίου.
Σε δήλωσή της η κ. Κοντογιάννη ανέφερε: «Αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση του κ. Ανέστη Μανώλα να συμμετάσχω στο συνδυασμό του, διότι έτσι θα μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.