Free cookie consent management tool by TermsFeed [ΔΙ.Ε.ΣΥ.] Ο Ρ. Καλυβιώτης στην «Πεμπτουσία TV» για τις νέες ιδεολογίες μιας μετα-ανθρώπινης κοινωνίας – OlymposPress.gr
Ο Ρ. Καλυβιώτης στην «Πεμπτουσία TV»: "Οι νέες ιδεολογίες μιας μετα-ανθρώπινης κοινωνίας" – "Follow the money!” («Ακολούθα την πορεία του χρήματος!»)
https://www.youtube.com/watch?v=pZ7jFnuToN0

Με αυτό το κριτήριο, σύμφωνα με τον Ραφαήλ Καλυβιώτη, θα πρέπει ένας σκεπτόμενος άνθρωπος να προσεγγίσει τα νεότευκτα νεομαρξιστικής προελεύσεως ιδεολογήματα που εισάγονται τα τελευταία χρόνια από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Οι νέες ιδεολογίες μιας μετα-ανθρώπινης κοινωνίας": Ο Ραφαήλ Καλυβιώτης στην Πεμπτουσία
Ο Ραφαήλ Καλυβιώτης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα της «Νίκης», μίλησε στον στρατηγό Ανδρέα Μπλάνο, και στην εκπομπή «Πατριδογνωσία» της Pemptousia TV, όπου αναφέρθηκε αναλυτικά στις σύγχρονες ιδεολογικές τάσεις, δίνοντας έμφαση στην woke ατζέντα. Παρουσίασε το ιστορικό πλαίσιο στο οποίο δημιουργήθηκε η λεγόμενη «Ιδεολογία των Αφυπνισμένων», τα οικονομικά κέντρα τα οποία την προωθούν, καθώς και τις συνέπειες που αυτή έχει στη διαμόρφωση ενός νέου είδους ταυτότητας σε βάρος αυτής των παραδοσιακών φύλων και του έθνους-κράτους.

Η παραπάνω κατάσταση οδηγεί αναπόφευκτα στη δημιουργία ενός νέου ανθρωπότυπου, αυτόν του μετα-ανθρώπου, ο οποίος αγνοεί τις ρίζες του, στερείται κριτικής σκέψης, με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολα ελέγξιμος.

Τέλος, τόνισε ότι η αθρόα παράνομη μετανάστευση τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Η.Π.Α. εξυπηρετεί αυτήν ακριβώς την ατζέντα, καθώς υποβαθμίζει οικονομικά τις περιοχές όπου εγκαθίστανται οι λαθρομετανάστες, και εν πολλοίς αλλοιώνει και διαρρηγνύει τη σύσταση των δυτικών κοινωνιών.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.