Free cookie consent management tool by TermsFeed ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ. – OlymposPress.gr


Την Πέμπτη 25-09-2014 κ’ ώρα 11:00 πμ τελέστηκε στην αίθουσα του Δ.Σ του Δήμου Δίου – Ολύμπου ο «Διεθνής» πολιτικός γάμος ανάμεσα στους κ.MichaelGreen και κ. YuliaErmolaeva .
Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε όταν ο Michaelκαι η Yulia συναντήθηκαν τυχαία ( ή μήπως «μοιραία»;) στο Λιτόχωρο κατά τη διαμονή τους στη περιοχή, ο μεν Michael για επαγγελματικές υποχρεώσεις, η δε Yulia για διακοπές στις πανέμορφες ακτές του Ολύμπου.
Οι νεόνυμφοι γιόρτασαν τη χαρά τους μαζί με τη συνοδεία 50 φίλων και συγγενών .
Τον γάμο τέλεσε ο Αντιδήμαρχος Λιτοχώρου και Αναπληρωτής Δήμαρχος ο κ. Νικόλαος Λάππας με τη βοήθεια της δημοτικής υπαλλήλου κ. Ελένης Τσίντσιφα.
Στα σχέδια του Δήμου Δίου – Ολύμπου είναι να προσελκύσει στο μέλλον, ζευγάρια από όλο τον κόσμο για να επιλέξουν και να τελέσουν το γάμο τους στη περιοχή του Δήμου Δίου – Ολύμπου προσφέροντας ένα πλήρες «πακέτο» υπηρεσιών και διαμονής εντός του Δήμου.

Ευχόμαστε στον Michaelκαι στην Yulia , να είναι πάντα μαζί αγαπημένοι και γεροί και να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ανυπομονούμε να ξαναδούμε τους ίδιους αλλά και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους σύντομα στα μέρη μας!

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.