Free cookie consent management tool by TermsFeed ΔΗΠΑΚ Δήμου Κατερίνης Παράδειγμα αποτελεσματικής συνεργασίας – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας και Τύπου
03/02/2022

ΔΗΠΑΚ Δήμου Κατερίνης

Παράδειγμα αποτελεσματικής συνεργασίας

Παράδειγμα αποτελεσματικής συνεργασίας, προς όφελος του δημότη, χαρακτήρισε τη ΔΗΠΑΚ ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, κατά την κοπή πίτας του ΔΣ και των εργαζομένων της Επιχείρησης, σήμερα το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.

Ο κ. Κουκοδήμος, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΠΑΚ για το σημαντικό έργο που παρουσιάζει η Επιχείρηση, σημειώνοντας ότι πετυχαίνει τους στόχους της και θέτει νέους, έχοντας στην πρώτη γραμμή τους εργαζομένους, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνω από τα μέλη της διοίκησης και από τον δήμαρχο, είναι η κινητήριος δύναμη για τη ΔΗΠΑΚ είπε από την πλευρά της η πρόεδρος Ασημίνα Πούλιου. Η κ. Πούλιου, έκανε λόγο για ουσιαστικό έργο που επιτελεί η ΔΗΠΑΚ, το οποίο διαχέεται στην κοινωνία, στηρίζοντας κάθε αξιόλογη κοινωνική και πολιτιστική δράση. Η πρόεδρος των Δημοτικών Πάρκινγκ, ευχήθηκε στους εργαζομένους καλή και αποδοτική χρονιά, τονίζοντας πως η ίδια θα συνεχίσει να τους αντιμετωπίζει ως βασικούς συνεργάτες στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους δημότες.

Στην επικοδομητική συνεργασία η οποία αποτυπώνεται με έργα και δράσεις, στάθηκαν στις σύντομες τοποθετήσεις τους, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑΚ Κώστας Ρέχας, το μέλος του ΔΣ και πρ. Πρόεδρος Νίκος Κατανάς, καθώς και το μέλος του ΔΣ Θεοφάνης Τερζόπουλος.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.