Aγαπητές φίλες και φίλοι.
Σαν υποψήφια στην παράταξη του Σάββα Χιονίδη ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας.
Καθήκον μου είναι φυσικά να παραθέσω το βιογραφικό μου έτσι ώστε να με γνωρίσετε καλύτερα και να έχετε εικόνα της ταυτότητας μου.,Αρχές μου είναι: “πράξεις και όχι λόγια”.
Προσφορά για το κοινό καλό των συνδημοτών μου με ανιδιοτέλεια και ήθος.Άλλωστε τα 30 χρόνια στο χώρο της υγείας αυτά μου έμαθαν να πρεσβεύω και να υποστηρίζω .
Σας ευχαριστώ .και να ξέρετε θα είμαι δίπλα σας με όλες μου τις δυνάμεις.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. 
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ)
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ(ΙΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)
Ονομάζομαι Αικατερίνη Παραστατίδου και είμαι μητέρα δυο παιδιών.
Γεννήθηκα στην Κατερίνη και τα πρώτα μαθητικά μου χρόνια τα έζησα στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ με τους τότε μετανάστες γονείς μου ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ από τον Αρωνά Πιερίας και της ΖΩΗΣ ΓΑΙΤΑΝΗ από τον Κοκκινοπηλό Θεσσαλίας. Η αγάπη των γονιών μου για το τόπο τους ,έφερε την οικογένεια πίσω στην Κατερίνη όπου συνέχισα και ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 
Οι έννοιες της προσφοράς και της αγάπης για τον συνάνθρωπο ήταν οδηγοί στην επιλογή του τομέα σπουδών και επαγγελματικής ενασχόλησης μου.
Πτυχιούχος νοσηλευτικής σχολής προσλαμβάνομαι στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ « Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και παράλληλα συνεχίζω τις σπουδές μου ως επιτυχούσα στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας.
Τα χρόνια υπηρεσίας στο παιδιατρικό νοσοκομείο, σε τμήματα ιδιαίτερα ευαίσθητα όπως η καρδιολογική /καρδιοχειρουργική ,μονάδα νεογνών και η ογκολογική με ασθενείς μόνο παιδιά , δρουν καθοριστικά στη διαμόρφωση της ψυχοσύνθεσης ,του χαρακτήρα και των περαιτέρω ανησυχιών μου ως άνθρωπος. 
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου μετατάσσομαι στην διοικητική υπηρεσία του νοσοκομείου και μετά από προϋπηρεσία 10 χρόνων επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη αρχικά στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και κατόπιν στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ .
Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι προϊσταμένη στο τμήμα κίνησης ασθενών – νοσηλίων του ψυχιατρικού τομέα του Γ.Ν.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ από όπου συνεχίζω με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο την παροχή υπηρεσιών μου στις ευάλωτες ομάδες των συνανθρώπων μας.
Στο πλαίσιο πάντα της βελτίωσης των επαγγελματικών μου δεξιοτήτων παρακολούθησα επιμορφωτικά προγράμματα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης(ΕΚΔΔΑ)170 ωρών με θεματολογία :«Διοίκηση μέσω στόχων» «Καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς» «Διαχείριση συγκρούσεων και κρίσεων»
«Ποιοτικές υπηρεσίες του δημόσιου τομέα προς τον πολίτη» κ.α 
Συμμετείχα σε πρόγραμμα κατάρτισης 350ωρών με τίτλο «Κατάρτιση επαγγελματιών υγείας στις δομές του δικτύου του Ψ.Ν.Π.Ο ,στην ψυχοεκπαίδευση ενοίκων και των οικογενειών τους » στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Υγεία –Πρόνοια 2000-2006» και του μέτρου «Κατάρτιση του προσωπικού για τη στήριξη της αποσυλοποίησης ,της κοινωνικοοικονομικής επανένταξης και της συνεχούς υποστήριξης των ψυχικά ασθενών»
Παρακολούθησα πανελλήνια συνέδρια Μάνατζμεντ Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας.
Επίσης έχω γνώση της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας.
Έχω σπουδάσει Εσωτερική Διακόσμηση και Σχεδιασμό Αντικειμένων στο ΙΕΚ Κατερίνης
Και έχοντας μέλημα μου την καλύτερη και ποιοτικότερη προσφορά υπηρεσιών στο χώρο της υγείας που υπηρετώ συνεχίζω τις ακαδημαϊκές σπουδές μου με μεταπτυχιακό στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας»
Είμαι μέλος σε αθλητικό γυμναστικό και σε χορευτικό σύλλογο.
Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα συμμετέχω σε αγώνες δρόμου ,κάνω ορειβασία., πυγμαχία κ.α