Free cookie consent management tool by TermsFeed Δενδροφύτευση στην οδό Μακεδονομάχων – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
04-04-2024

Δενδροφύτευση στην οδό Μακεδονομάχων

Στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων της δημοτικής Αρχής για δημιουργία πνευμόνων πρασίνου, όπου αυτό είναι εφικτό, ο κοινόχρηστος χώρος, στην οδό Μακεδονομάχων (περιοχή Μυλαυλάκου – Παραδείσου), αποκτά περισσότερο πράσινο, δίνοντας ανάσα στους κατοίκους. Ο λόγος για τη δενδροφύτευση 8 καλλωπιστικών μουριών, που ενδείκνυνται για φύτευση σε αστικό περιβάλλον, στην οποία προχώρησε σήμερα, συνεργείο της Αντιδημαρχίας Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.
«Με ουσιαστικές παρεμβάσεις, όπως οι δενδροφυτεύσεις σε κάθε γειτονιά, αναβαθμίζουμε το αστικό περιβάλλον. Δημιουργούμε μικρές οάσεις στον αστικό ιστό, κάνοντας την καθημερινότητα πιο βιώσιμη», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Κώστας Τσιουκάνης.
Η σημερινή δενδροφύτευση είναι ενταγμένη σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα που θα συνεχιστεί στην πόλη και στο παραλιακό μέτωπο και μεταξύ άλλων θα επικεντρωθεί και στη φύτευση εποχικών λουλουδιών.

 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.