Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας–Κολινδρού: Συνεχίζονται οι παρουσιάσεις υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας–Κολινδρού: Συνεχίζονται οι παρουσιάσεις υποψηφίων του συνδυασμού
“Θέλουμε και Μπορούμε”

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κ. Αγλαΐας Αθαν. Δαραή.
 Η κ. Δαραή γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κολινδρό. Μετά την αποφοίτησή της από το 1ο Δημοτικό Σχολείο και το εξατάξιο Γυμνάσιο Κολινδρού, φοίτησε στο Τμήμα Εργοδηγών Σχεδιαστών Αρχιτεκτονικού Σχεδίου της Δημόσιας Τεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης, απ´ όπου και έλαβε το ανάλογο πτυχίο. Αρχικά εργάσθηκε στη Θεσσαλονίκη ως σχεδιάστρια σε ιδιωτικό τεχνικό Γραφείο. Κατόπιν προσελήφθη στο ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ-Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ) Θεσσαλονίκης από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Σε δήλωσή της η κ. Δαραή ανέφερε: «Κυριολεκτικά λατρεύω τον Κολινδρό μας και θέλω πάντα να προοδεύει και να αναδεικνύεται. Με αυτό το σκεπτικό, δέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου κ. Αναστασίου Μανώλα να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιό με τον συνδυασμό "Θέλουμε και Μπορούμε". Αναγνωρίζοντας την ικανότητα, την εντιμότητα και την φιλοδοξία του να πραγματώσει τα καλύτερα για τον δήμο και ιδιαίτερα για το χωριό μας, συμμετέχω με προθυμία στον συνδυασμό του.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.