Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”. – OlymposPress.gr

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”.

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε ότι ο κ. Γιώργος Νικολάου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πύδνας.
 Ο κ. Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πύδνα (Κίτρος) όπου και κατοικεί. Πατέρας του είναι ο Σωτήρης Νικολάου με καταγωγή από το Κιτρος και μητέρα του η Δήμητρα Θεοδωρίδου με καταγωγή από τα Αλώνια. Είναι παντρεμένος με τη Σιδερή Κόγκολα και πρόσφατα έχουν αποκτήσει ένα γιο. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας ενώ παράλληλα ασχολείται και με τη γεωργία.
Σε δήλωσή του ο κ. Νικολάου ανέφερε: “Αγαπώ τον τόπο όπου ζω εγώ και η οικογένειά μου και μεγαλώνει ο γιός μου. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί θέλω να προσφέρω σ´αυτόν τον τόπο, στην τοπική κοινωνία και στους συνδημότες μου.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.