Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”. – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού
“Θέλουμε και Μπορούμε”.

Από το συνδυασμό ”Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε ότι η κ. Βαρβάρα Κωτσιοπούλου θα είναι υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητος Κολινδρού.
Η κ. Κωτσιοπούλου είναι παντρεμένη με τον κ. Θεοφάνη Ντέλια, έχουν ένα γιο και κατοικούν στα Παλαιάμπελα, όπου ασχολούνται με τη γεωργία.
Σε δήλωσή της η κ. Κωτσιοπούλου ανέφερε: “Ζώντας στα Παλιάμπελα και ασχολούμενη με τη γεωργία, γνωρίζω τα προβλήματα της καθημερινότητας του χωριού μας. Θέλω και πιστεύω ότι Μπορώ να βοηθήσω την έντιμη προσπάθεια που κάνει ο Δήμαρχος κ. Μανώλας και οι συνεργάτες του για το καλό του τόπου μας. Ηθική, εντιμότητα και τιμιότητα είναι έννοιες που υπάρχουν ήδη στην οικογένειά μου. Αυτό θα συνεχίσω."

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.