Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”. – OlymposPress.gr

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”.

Από το συνδυασμό ”Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε ότι η κ. Ιωάννα Λέρη θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Μεθώνης.
Η κ. Λέρη είναι παντρεμένη με τον κ. Δημήτριο Πομάκη, έχουν ένα γιό 13 ετών και κατοικούν στο Μακρύγιαλο. Ειναι διπλωματούχος Β. Φυσικοθεραπείας και ασχολείται με το αθλητικό κομμάτι στην ομάδα του ΓΑΣ “ΚΕΡΑΥΝΟΥ” ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ και ως γραμματέας του συλλόγου. Σε δήλωσή της η κ. Λέρη ανέφερε: «Θέλω ένα υγιές και ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας και ότι καλύτερο για τον δήμο μας με Ήθος και Ειλικρίνεια. Γιατί σίγουρα ο τόπος μας αξίζει τα καλύτερα. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να ενταχθώ στο συνδυασμό του Δημάρχου μας. Για να μπορέσω κι εγώ να αγωνιστώ για τον τόπο μας.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.