Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”. – OlymposPress.gr

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”.

Με την παρακάτω δήλωσή του ο κ. Μιχάλης Κιοσσές ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Αιγινίου με το συνδυασμό ”Θέλουμε και Μπορούμε”: «Κατάγομαι από το Αιγίνιο και είμαι μέλος πολύτεκνης (εφταμελούς) οικογένειας. Έχω αποφοιτήσει από το Επαγγελματικό Λύκειο Αιγινίου με την ειδικότητα του Ηλεκτρονικού. Έχω εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος, υπήρξα ιδιοκτήτης και κυβερνήτης θαλάσσιου τουριστικού σκάφους και εργαζόμουν στην οικογενειακή μας επιχείρηση οσπρίων και δημητριακών και στην Αγροτική Κολινδρού. Είμαι κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος οδηγήσεως. Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω σ´αυτόν. Ευελπιστώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ ώστε να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε ο Αναστάσιος Μανώλας. Για να έρθει επιτέλους η ανάσταση της ξεχασμένης Βόρειας Πιερίας. Κρίνονται πολλά. Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί. Γιατί Θέλουμε και Μπορούμε.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.