Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”

 Με την παρακάτω δήλωσή του ο κ. Θεόδωρος Καπουνιάρης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ως Σύμβουλος Κοινότητος Πύδνας με το συνδυασμό ”Θέλουμε και Μπορούμε”: «Ονομάζομαι Θεόδωρος Καπουνιάρης. Κατάγομαι από την Πύδνα (Κίτρος) αλλά γεννήθηκα στο Μανχάιμ Γερμανίας, όπου εργάζονταν τότε οι γονείς μου Τηλέμαχος και Δήμητρα. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Ταρατόρη και έχουμε μια κορούλα, τη Δήμητρα, 27 μηνών. Ασχολούμαι με το εμπόριο και είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης με τον διακριτικό τίτλο “Cafe LE MONDE”. Aγαπώ τον τόπο μου και θέλω με την πείρα, τη συνέπεια και το αγωνιστικό μου πάθος να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον τόπο μου.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.