Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”. – OlymposPress.gr

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”.

Με την παρακάτω δήλωσή της η κ. Ζηνοβία Πέλλα ανακοινώνει την υποψηφιότητά της ως Σύμβουλος Κοινότητος Κολινδρού με το συνδυασμό ”Θέλουμε και Μπορούμε”: “Ονομάζομαι Ζηνοβία Πέλλα και είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Κάνο. Έχουμε δυο κορίτσια, τη Γεωργία και την Ελένη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μανώλα για την πρόταση και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και μπαίνω στο συνδυασμό του. Όσοι με γνωρίζετε θα καταλάβετε το λόγο της υποψηφιότητάς μου. Αποδέχτηκα την πρόταση γιατί αγαπώ τον Κολινδρό μας, τον τόπο όπου γεννήθηκα, ζω με την οικογένειά μου και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Ο Κολινδρός δεν είναι ένα απλό χωριό. Είναι ένα χωριό με μεγάλη ιστορία όπου κρατάμε τις παραδόσεις. Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να συμβάλλουμε στην πρόοδο και την παραπέρα ανάπτυξη του χωριού μας. Στο παρελθόν έγιναν λάθη που στοίχισαν πολύ στον Κολινδρό μας. Πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε για να δώσουμε στον Κολινδρό μας την αίγλη που του αρμόζει. Αν Θέλουμε Μπορούμε να κάνουμε πολλά. Νομίζω πως όλοι οι συγχωριανοί με ξέρετε. Ξέρετε ότι με την ψήφο σας μπορώ να κάνω πολλά. Να είστε σίγουροι ότι αν με εμπιστευτείτε δεν θα σας διαψεύσω. Ξεκινώ τον αγώνα μου με αγάπη στον Κολινδρό μας, με ήθος, αξιοπρέπεια, αλήθειες και πίστη στη νίκη.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.