Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Προμήθεια μηχανήματος χωματουργικών εργασιών – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Προμήθεια μηχανήματος χωματουργικών εργασιών

Με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού προμηθεύτηκε ένα νέο μηχάνημα χωματουργικών εργασιών.
Ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Μανώλας δήλωσε: “Πάντα αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν γίνεται κάτι καλό για το δήμο μας. Αυτό ισχύει και τώρα, με την προμήθεια ενός απολύτως καινούργιου μηχανήματος χωματουργικών εργασιών. Με την προμήθεια του εν λόγω μηχανήματος ο συνολικός αριθμός των οχημάτων-μηχανημάτων που έχει προμηθευτεί ο δήμος μετά την 1-9-2019 που αναλάβαμε τις ευθύνες του δήμου μας έφθασε τα οκτώ ( 8 ). Και όλα αυτά, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρώ.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση των υποδομών του δήμου μας αλλά και τον προγραμματισμό έργων της επόμενης Δημαρχιακής θητείας μας.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.