Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Και η Φιλιώ Βαβύλα στο συνδυασμό Μανώλα – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Και η Φιλιώ Βαβύλα στο συνδυασμό Μανώλα

Η κ. Βαβύλα γεννήθηκε στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής και απεφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Ιερισσού. Από ξένες γλώσσες μιλά Αγγλικά. Έχει εργαστεί στα ΤΕΟ Μαλγάρων, στο παράρτημα του ΙΚΑ ΤΕΑΜ Στρατωνίου, καθώς και στην Ε.Α.Σ. Πιερίας (Ο.Σ.Δ.Ε.). Εδώ και πολλά χρόνια κατοικεί στο Μακρύγιαλο όπου κατά το παρελθόν διατηρούσε κατάστημα κρεοπωλείου-παντοπωλείου. Εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Έχει δύο (2) θυγατέρες, την Αναστασία και τη Δήμητρα, καθώς και δύο (2) εγγόνια. Ασχολούμενη πολλά χρόνια με τα κοινά, έχει διατελέσει μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Μακρυγιάλου καθώς και μέλος του τοπικού συλλόγου Ποντίων. Ακόμη, ήταν υποψήφια Δημοτική σύμβουλος του δήμου Μεθώνης καθώς και του δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.