Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Και άλλη υποψηφιότητα στο συνδυασμό Μανώλα – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Και άλλη υποψηφιότητα στο συνδυασμό Μανώλα

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Γουργιώτη
Ο κ. Γουργιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παλαιόστανη. Μετά την αποφοίτησή του από το Δημοτικό σχολείο Παλαιόστανης και το Γυμνάσιο Αλωνίων απεφοίτησε από Τεχνική επαγγελματική σχολή ως Ηλεκτρολόγος”. Εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός σέ πολυεθνική εταιρεία και είναι μόνιμος κάτοικος Παλαιόστανης.
Σε δήλωσή του ο κ. Γουργιώτης ανέφερε: “Με ιδιαίτερη χαρά εντάσσομαι στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”. Βασικό κριτήριο στην απόφασή μου να ενταχθώ σ´αυτό το συνδυασμό είναι η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που έδειξε ο Δήμαρχος κ. Μανώλας όλη αυτή την τετραετία. Πιστεύω ότι μπορώ και εγώ να βοηθήσω τον τόπο μου για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς τους νέους που θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε εδώ.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.