Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Η κ. Δέσποινα Μαυρίδου στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού:
Η κ. Δέσποινα Μαυρίδου στο συνδυασμό
“Θέλουμε και Μπορούμε”

Ανακοινώθηκε η ένταξη της κ. Δέσποινας Μαυρίδου στο συνδυασμό του κ. Μανώλα.
Η κ. Μαυρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μακρύγιαλο. Πατέρας της είναι ο Κωνσταντίνος Μαυρίδης και μητέρα της η Σοφία Μπιζάνα που κατάγεται από τη Σφενδάμη. Μετά την αποφοίτησή της από το Δημοτικό σχολείο Μακρυγιάλου φοίτησε τις δύο (2) πρώτες τάξεις στο 7ο αθλητικό Γυμνάσιο Κατερίνης και απεφοίτησε από το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου. Μετά την αποφοίτησή της από το Γενικό Λύκειο Αιγινίου εισήλθε στη Φιλολογική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και απεφοίτησε από το τμήμα Νεοελληνικών και Μεσαιωνικών σπουδών. Από το 2009 έως το 2015 παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές σε αρκετά χωριά του δήμου μας (Μακρύγιαλος, Π. Ελευθεροχώρι, Αιγίνιο, Παλαιάμπελα και Λιβάδι) και αρκετοί μαθητές της είχαν επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο σχολικής ψυχολογίας και είναι κάτοχος πτυχίων Αγγλικής γλώσσης και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάστηκε σε μικροβιολογικό εργαστήριο παρέχοντας γραμματειακή υποστήριξη και επί διετία εργάστηκε σε ΚΔΑΠ. Κατά τη φωτεινή σχολική χρονιά δίδαξε αρχικά στο Γυμνάσιο Αιγινίου και κατόπιν στο Γενικό Λύκειο Μακροχωρίου και σε εσπερινό ΕΠΑΛ της Βεροιας. Είναι μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου καθώς και του Λαογραφικού Πολιτιστικό Συλλόγου “Η ΔΗΜΗΤΡΑ”. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλειο Μπουλιόπουλο και έχουν τρία (3) παιδιά, τον Ηλία, τον Κωνσταντίνο και την Αθηνά.
Σε δήλωσή της η κ. Μαυρίδου ανέφερε: “Σέβομαι και εκτιμώ τον τόπο όπου ζω τα τελευταία 14 χρόνια και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας εγώ και ο σύζυγός μου. Αποδέχτηκα την πρόταση του κ.Αναστασίου Μανώλα να συμπορευθώ μαζί του διότι πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να συνεχίσει την προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.