Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Η κ. Αλεξάνδρα Ναβροζίδου στο πλευρό του κ. Μανώλα – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Η κ. Αλεξάνδρα Ναβροζίδου στο πλευρό του κ. Μανώλα

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κ. Αλεξάνδρας Ναβροζίδου.
Η κ. Ναβροζίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Παλαιό Ελευθεροχώρι. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη καθώς και τη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων με την οποία ασχολείται μέχρι σήμερα.
Σε δήλωσή της η κ. Ναβροζίδου αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του δημάρχου μας, κ. Αναστασίου Μανώλα, ενός δημάρχου που διακρίνεται για το ήθος, την εντιμότητα, το έργο και την αγάπη για τον τόπο του. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, τάσσομαι με το συνδυασμό "Θέλουμε και μπορούμε" για ένα καλύτερο μέλλον με προοπτική και εξέλιξη για το δήμο μας.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.