Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Η Αντιδήμαρχος και επί πολλά χρόνια ασχολούμενη με τα κοινά Μαρία Αβραμίδου στο συνδυασμό Μανώλα – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Η Αντιδήμαρχος και επί πολλά χρόνια ασχολούμενη με τα κοινά Μαρία Αβραμίδου στο συνδυασμό Μανώλα

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κ. Μαρίας Αβραμίδου.
 Η κ. Αβραμίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μακρύγιαλο, όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος Λογιστηρίου σε μεγάλες βιομηχανικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη και στην Κατερίνη. Ακόμη, με συμβάσεις Σ.Ο.Χ. ως Διοικητική-Λογιστική υποστήριξη στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. Λάρισας, στην Κοινότητα Μακρυγιάλου για Διοικητική και Λογιστική υποστήριξη, καθώς και στο τμήμα αλλοδαπών και την Ταμειακή Υπηρεσία του δήμου Μεθώνης. Επίσης, ως Υπάλληλος Διοικητικού Ελέγχου του ΟΠΕΚΕΠΕ Νομου Θεσσαλονίκης. Από το 2016 διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στον Μακρύγιαλο Πιερίας με τον συνεργάτη της κ. Ελευθέριο Κυριακίδη. Διετέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Μακρυγιάλου από το 2011 έως το 2019. Είναι εν ενεργεία Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Μεθώνης δήμου Πύδνας-Κολινδρού. Ακόμη, έχει διατελέσει Πρόεδρος και Μέλος των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου καθώς και του Γυμνασίου Μακρυγιάλου. Επίσης και των Πολιτιστικών Συλλόγων “Ποντιακός Σύλλογος Μακρυγιάλου Ο ΠΟΝΤΟΣ“ και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Μακρυγιάλου “Η Στέγη της Αγάπης”.
Σε δήλωσή της η κ. Αβραμίδου ανέφερε: “Για να ασκήσει κάποιος το λειτούργημα του αιρετού είναι απαραίτητο να είναι αξιόπιστος, να έχει αναπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος, αλλά και την ικανότητα να πράττει πάντοτε με βάση το δίκαιο και την ηθική για το καλό του τόπου, πέρα και πάνω από το προσωπικό συμφέρον. Δυστυχώς, όλοι όσοι έχουν βρεθεί κατά το παρελθόν σε θέση ευθύνης, δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Για τον λόγο αυτό συνεχίζω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές να συμπορεύομαι με τον Ανέστη Μανώλα και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το δήμο Πύδνας-Κολινδρού σε μια ειλικρινή συμφωνία οράματος και τρόπου υλοποίησής του. Στο πρόσωπό του διακρίνω ένα άτομο ισχυρό, με ικανότητες υψηλού επιπέδου και με αποδεδειγμένα διαχρονική ανιδιοτελή προσφορά για το κοινό καλό.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.