Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Ανακοίνωση υποψηφιότητος με μια εντυπωσιακή δήλωση. – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Ανακοίνωση υποψηφιότητος με μια εντυπωσιακή δήλωση.

Με την παρακάτω εντυπωσιακή δήλωσή του ο κ. Κώστας Κουνατίδης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Δημάρχου: «Συμπορεύομαι με τον από τα μαθητικά μας χρόνια φίλο μου και νυν δήμαρχο Ανέστη Μανώλα, γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι, όπως εγώ, "τρελός και καθαρός", δεν χρωστά σε κανέναν και δεν κάνει εκπτώσεις. Μέσα σε δύσκολες, αντίξοες και παράξενες συνθήκες πέτυχε πολλά. Όμως ξέρω ότι ήθελε να πετύχει πολλά περισσότερα. Η Σαλώνα, είναι τόπος της καρδιάς μου. Από εδώ ξεκίνησα το ταξίδι για την δική μου Ιθάκη και εδώ θέλω κάποτε να τελειώσει. Είμαι "τρελός και καθαρός". Δεν "χρωστάω σε κανέναν, ούτε έχω γραμμάτια να εξοφλήσω". Θέλω με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου να συμβάλλω, ώστε να μετατραπεί η στασιμότητα των τελευταίων χρόνων, σε επανεκκίνηση. Θέλω η Σαλώνα να βρει πάλι τον δρόμο της για την πρόοδο, ώστε να έλθουν οι καλύτερες μέρες, που της αξίζουν… Και Θέλω και Μπορώ… Να συμμετέχω στις αποφάσεις και να μην επιτρέψω ξανά "ανεπαρκείς και μέτριους" να αποφασίζουν για μένα, χωρίς εμένα… Το πρόστιμο που πληρώνεις για την αδιαφορία σου στα κοινά, είναι ότι η τύχη σου καθορίζεται από ηλίθιους… Πατρίδα είναι εκεί που όταν πας στα μνήματα, τα ονόματα στους τάφους, σου είναι οικεία… Σαλώνα!»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.