Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Ακόμη μία υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Ακόμη μία υποψηφιότητα στο συνδυασμό
“Θέλουμε και Μπορούμε”

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κ. Μαρίας Κεμενετζή.
 Η κ. Κεμενετζή γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου την περίοδο εκείνη εργάζονταν οι γονείς της, αλλά στην ηλικία των 13 ετών επέστρεψε με τους γονείς της στα Αλώνια, τόπο καταγωγής των γονιών της. Είναι απόφοιτη της σχολής ΕΠΑΣ Επαγγελματική σχολή της Δυπα. Εκτός από την ελληνική γλώσσα μιλά Γερμανικά και Αγγλικά. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Σούλα και έχουν μία θυγατέρα. Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος αλλά την περίοδο αυτή ασχολείται με την ανατροφή της τρίχρονης θυγατέρας τους.
Σε δήλωσή της η κ. Κεμενετζή ανέφερε: «Αποφάσισα να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να στηρίξω το νοικοκυρεμένο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Ανέστη Μανώλα στον οποίο έχω μεγάλη εμπιστοσύνη.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.