Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Κατερίνης – Σύσκεψη για το κυκλοφοριακό και ομόφωνη απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας και Τύπου
07/08/2023

Δήμος Κατερίνης – Σύσκεψη για το κυκλοφοριακό
και ομόφωνη απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο

Προτάσεις για την αντιμετώπιση κυκλοφοριακών ζητημάτων του κέντρου κατέθεσαν υπηρεσιακοί παράγοντες και φορείς κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Κατερίνης και εκτός από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλο, συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας και Κοινοτήτων Γιάννης Συμεωνίδης, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Φιλοκώστας, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης Γιώργος Πουτουρίδης, καθώς και ο πρόεδρος των Ραδιοταξί Γιώργος Παρθενίδης.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης, βρέθηκε η επίλυση κυκλοφοριακών προβλημάτων που εμφανίζονται στο κέντρο της Κατερίνης και αφορούν την κίνηση δημοσίων οχημάτων. «Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η εκπόνηση της κυκλοφοριακής μελέτης η οποία με την ολοκλήρωσή της αναμένεται να λύσει πολλά από τα ζητήματα που απασχολούν τους οδηγούς ταξί. Η Δημοτική Αστυνομία κατέθεσε προτάσεις για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες έστω και προσωρινά θα δώσουν κάποια λύση. Οι προτάσεις που καταθέσαμε, έγιναν κρίθηκαν αποτελεσματικές και από την Τροχαία Κατερίνης και από το Σωματείο Ραδιοταξί» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Φιλοκώστας.

«Τις προσεχείς ημέρες, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα αφορούν την κίνηση των ταξί στο κέντρο της Κατερίνης. Η Τεχνική Υπηρεσία, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, την Τροχαία Κατερίνης και το Σωματείο Ραδιοταξί Κατερίνης, θα υλοποιήσει όσα συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη», δήλωσε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας και Κοινοτήτων Γιάννης Συμεωνίδης.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.