Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Κατερίνης: Προστασία των αστέγων σε ακραίες καιρικές συνθήκες – OlymposPress.gr

Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
02-02-2024

Δήμος Κατερίνης: Προστασία των αστέγων σε ακραίες καιρικές συνθήκες

«Με αίσθημα αλληλεγγύης, για να ανταποκριθούμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά στις κοινωνικές ανάγκες που προκύπτουν, στηρίζουμε και είμαστε δίπλα στις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας. Είναι μια ανάγκη την οποία έχουμε θέσει ως βασική μας προτεραιότητα».
Αυτό ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Καρυπίδης, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, στη διάρκεια της οποίας ψηφίστηκε ομόφωνα η στήριξη αστέγων και η μέριμνα οικονομικά αδύναμων – ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε, σε ακραίες καιρικές συνθήκες, να υπάρχει μίσθωση τουριστικού καταλύματος, για να χρησιμοποιηθεί για την προσωρινή διαμονή τους, με ταυτόχρονη προμήθεια ειδών υγιεινής, υπνόσακων, ελαφρών γευμάτων, ροφημάτων κ.λ.π.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.