Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Κατερίνης: Ποδηλατώντας με ασφάλεια – Μικροί & μεγάλοι στη βιωματική δράση που υλοποιήθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
14-04-2024

Δήμος Κατερίνης: Ποδηλατώντας με ασφάλεια

–          Μικροί & μεγάλοι στη βιωματική δράση που υλοποιήθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
–          Τα σεμινάρια πραγματοποίησαν η Δημοτική Αστυνομία & η Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας
 
Πως πρέπει να κυκλοφορούμε με το ποδήλατό μας στην πόλη; Τι πρέπει να προσέχουμε ώστε να ποδηλατούμε με ασφάλεια; Τι πρέπει να φοράμε όταν ανεβαίνουμε στο ποδήλατό μας; Σήμερα το πρωί, με την καθοδήγηση στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας καθώς και μελών  της Ποδηλατικής Από-Δρασης, μικροί και μεγάλοι έμαθαν απλούς κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής, τους οποίους εφάρμοσαν και στην πράξη. Ο λόγος για τo σεμινάριoο οδικής αγωγής, που με μεγάλη ανταπόκριση ατόμων όλων των ηλικιών επικεντρώθηκε στην ευαισθητοποίηση σε θέματα οδικής παιδείας, στην ανάπτυξη δεξιοτήτων καλής οδικής συμπεριφοράς και πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης, στην περιοχή του Νέου Κεραμιδίου.
 «Εκ μέρους και του Δημάρχου Κατερίνης, Ι.Ντούμου, ευχαριστώ  θερμά την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας, με την οποία εγκαινιάσαμε μία εποικοδομητική  και ουσιαστική συνεργασία, καθώς και τα στελέχη της Δημοτικής μας Αστυνομίας. Όραμά μας είναι η Κατερίνη να γίνει φιλική για τους ποδηλάτες και στόχος μας μέσα από τη συγκεκριμένη δράση είναι να καλλιεργήσουμε κανόνες, γνώσεις και συμπεριφορές χρήσιμες στην καθημερινότητα των οδηγών ποδηλάτου. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ηλία Τάπρα και τους εργαζόμενους της καθαριότητας για την καθοριστική συμβολή τους στον καλλωπισμό του χώρου» τόνισε σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Θωμάς Αναστασιάδης.
Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, o Βουλευτής Πιερίας, Ξενοφών Μπαραλιάκος, οι Αντιδήμαρχοι, Ηλίας Τάπρας, Μιχάλης Γεωργιάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Ευθύμης Τσίρκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Άννα Τζήκα, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γεώργιος Μακρής κ.ά.

 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.