Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Κατερίνης – ΚΑΠΗ: ΔΙΑΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ – Δευτέρα 18/12 – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
13-12-2023

Δήμος Κατερίνης – ΚΑΠΗ: ΔΙΑΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
– Δευτέρα 18/12 σε συνεργασία με το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης
Το ΚΑΠΗ Κατερίνης προωθώντας τα οφέλη της τέχνης ως μέσου εκφραστικής δημιουργικότητας, στη σωματική και ψυχική υγεία των ηλικιωμένων, καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στη δράση – εργαστήριο ζωγραφικής. Η δράση, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ στο δημοτικό πάρκο, τη Δευτέρα  18-12-2023 στις 12.30 μ.μ., ενώ θα υλοποιηθεί με πρωτοβουλία του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης.
Ειδικότερα, τα μέλη του ΚΑΠΗ, θα έχουν την ευκαιρία με την υποστήριξη των μαθητών του σχολείου, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή εικαστικών Α. Μπαλαούρα, να αποτυπώσουν σε καμβά την “καλύτερη στιγμή της ζωής τους“.
Καλούνται τα μέλη να λάβουν μέρος στη δράση,  να ανακαλύψουν την καλλιτεχνική τους πλευρά και να εκφράσουν μη λεκτικά, προσωπικές εμπειρίες και συναισθήματα.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.