Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Κατερίνης – Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών: Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών – OlymposPress.gr

Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
12-12-2023

Δήμος Κατερίνης – Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών: Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών

Με την εκδήλωση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης σπουδαστών του Δ.Ι.Ε.Κ. Κατερίνης, με θέμα την ‘Εμφυλη – ενδοοικογενειακή βία, ολοκληρώθηκε χτες (11/12), ο κύκλος δράσεων του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών. Ειδικότερα:
Στις 23/11/2023 λειτούργησε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, όπου έγινε διανομή έντυπου υλικού, ενημέρωση και συζήτηση με τους πολίτες.
Στις 24 και 25/11/2023 φωταγωγήθηκε το Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης με χρώμα πορτοκαλί, σύμβολο του αγώνα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.
Στις 26/11/2023 φιλοξενήθηκε στην Αστική Σχολή, η Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο: «Γυναίκα Εστί» της Στέλλας Τζιτζιλή, σε συνδιοργάνωση με το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων. Στη διάρκεια της έκθεσης (26/11/2023 έως 03/12/2023), στέλεχος του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης, ενημέρωσε για τις υπηρεσίες του κέντρου και του δικτύου.
Στις 04/12/2023 έγινε διαδικτυακή ενημέρωση – ευαισθητοποίηση με θέμα «Βία κατά των γυναικών – Trafficking», του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας – Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Στις 06/12/2023 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των φοιτητών για την Έμφυλη Βία από στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας – Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.
Τέλος, στις 11/12/2023 ενημέρωση – ευαισθητοποίηση σπουδαστών του Δ.Ι.Ε.Κ. Κατερίνης με θέμα την ‘Εμφυλη – ενδοοικογενειακή βία.
Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία: τη Δ/νση Αστυνομίας Πιερίας και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, την Στέλλα Τζιτζιλή φωτογράφο, τη διοίκηση και τους φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού – Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, καθώς και τη διοίκηση και τους σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ. Κατερίνης.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.