Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Κατερίνης: Η 37η Εμποροπανήγυρη «έριξε αυλαία» – Ικανοποιητική προσέλευση σε όλη τη διάρκεια του λαϊκού θεσμού της πόλης – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
04-09-2023

Δήμος Κατερίνης: Η 37η Εμποροπανήγυρη «έριξε αυλαία»
- Ικανοποιητική προσέλευση σε όλη τη διάρκεια του λαϊκού θεσμού της πόλης

 Με ικανοποιητική προσέλευση επισκεπτών σε όλη τη διάρκειά της, η 37η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης έκλεισε της πύλες της, χτες  το βράδυ, στον καθιερωμένο χώρο, στον οικισμό της Ανδρομάχης. Το Λούνα παρκ για τους μικρούς επισκέπτες, ο εμπορικός διάδρομος, οι χώροι εστίασης, διασκέδασης - ψυχαγωγίας ήταν κατάμεστοι από άτομα όλων των ηλικιών, σε όλη τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης.
Από τον Δήμο Κατερίνης εκφράζονται και δημόσια ευχαριστίες: προς τα στελέχη της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Δημοτικής Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ Πιερίας και προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της φετινής Εμποροπανήγυρης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ναυαγοσωστών και Διασωστών του ΕΕΣ (παράρτημα Κατερίνης) και προς τη Διασωστική ομάδα Πιερίας, για τις πολύτιμες εθελοντικές υπηρεσίες τους.
Εκδηλώσεις – ψυχαγωγική ανάσα
Πόλο έλξης για τους επισκέπτες  και μία ψυχαγωγική ανάσα στην καθημερινότητα  αποτέλεσαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις. οι οποίες πλαισίωσαν τη φετινή Εμποροπανήγυρη.
Πιο συγκεκριμένα: το “ΣΕΡΓΙΑΝΙ στην Παράδοση”, από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης (Ορχήστρα & Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής), το δυναμικό γλέντι με αυθεντικούς ήχους από τον Πόντο, την Ήπειρο, τη Θράκη και όλες τις μουσικές γωνιές του ελληνισμού, που με “όχημα”, τη φωνή του Παναγιώτη Τουρνά και την ιδιαίτερη αισθητική των εκλεκτών μουσικών που τον συνόδευσαν, απήλαυσαν οι επισκέπτες.
Επιπλέον, μια ξεχωριστή βραδιά για τους λάτρεις του ελληνικού τραγουδιού, με ακούσματα, που έχουν αφήσει το στίγμα τους, «χάρισαν» στο κοινό, ο Κώστας Ζούνζουρας και το μουσικό του σχήμα, ενώ  ο Αποστόλης Μυρωτής και οι μουσικοί του - ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με το κέφι, το μουσικό  ηχόχρωμα και τους ρυθμούς τους.
Τέλος, γέμισε ασφυκτικά ο ψυχαγωγικός χώρος στη διάρκεια της βραδιάς που είχε πρωταγωνιστές τους μικρούς επισκέπτες, οι οποίοι διασκέδασαν με τα κατορθώματα και τις γνώριμες φιγούρες του Θεάτρου Σκιών.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.