Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Κατερίνης: Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας στη συνάντηση εργασίας με τον «Συνήγορο του Πολίτη» για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
27-02-2024

Δήμος Κατερίνης: Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας στη συνάντηση εργασίας  με τον «Συνήγορο του Πολίτη» για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Καρυπίδης και στελέχη των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, συμμετείχαν σήμερα σε συνάντηση εργασίας με θέμα «Ο Συνήγορος του Πολίτη για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες – ο ιστοχώρος www.synigoros-solidarity.gr», που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Όπως διευκρίνισε ο κος Καρυπίδης, «Η συνάντηση εργασίας, την οποία και εγώ προσωπικά και τα στελέχη του Δήμου μας  παρακολουθήσαμε με ενεργό ενδιαφέρον αποτελεί μία από τις ενέργειες της πράξης «Δράσεις του Συνηγόρου του Πολίτη για την ενίσχυση της χρηστής διακυβέρνησης, της λογοδοσίας και καταπολέμησης της κακοδιοίκησης στον δημόσιο τομέα».
Στη συνάντηση τοποθετήθηκαν o Ανδρέας Ποττάκης, Συνήγορος του Πολίτη, η Lajla Brandt Jakhelln, Α.Ε. Πρέσβης της Νορβηγίας στην Ελλάδα και η Nicole Romain, Επικεφαλής τομέα επικοινωνίας και εκδηλώσεων του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης – FRA (βιντεοπαρουσίαση).
Τον ιστοχώρο www.synigoros-solidarity.gr παρουσίασαν η Ευανθία Σαββίδη, Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη, οι Ιωάννα Αρσενοπούλου και Λίνα Νικολακοπούλου, Ειδικές επιστήμονες στον Συνήγορο του Πολίτη και ο Δημήτρης Βράζος, Στέλεχος μηχανογράφησης Συνηγόρου του Πολίτη, ενώ ακολούθησε συζήτηση και σύντομες παρεμβάσεις από τους συμμετέχοντες.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι,  η πράξη συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Χρηστή Διακυβέρνηση, Θεσμοί, Διαφάνεια» των EEA Grants (Χρηματοδοτικός Μηχανισμός ΕΟΧ) που αντιπροσωπεύουν τη συμβολή της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Νορβηγίας για μια πράσινη, ανταγωνιστική Ευρώπη χωρίς αποκλεισμούς.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.