Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Κατερίνης/ Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας: Ομιλία – παρουσίαση για τα δικαιώματα του παιδιού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο – “Χρίστος Τσολάκης” – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
23-02-2024

Δήμος Κατερίνης/ Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας: Ομιλία – παρουσίαση για τα δικαιώματα του παιδιού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο – “Χρίστος Τσολάκης”

Ομιλία – παρουσίαση των δικαιωμάτων του παιδιού έγινε χθες το πρωί, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης – “Χρίστος Τσολάκης”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Διευθυντή του Σχολείου, Νικόλαου Ναχόπουλου και των δασκάλων Ευστρατίας Σαββαΐδου και Μαρίας Χατζάκη, των  Γ1 και Γ2 τάξεων, αντίστοιχα.
Ο λόγος για το πρόγραμμα «Οι Πόλεις Φιλικές προς τα Παιδιά», μια πρωτοβουλία της UNICEF που υποστηρίζει τις τοπικές κυβερνήσεις στην υλοποίηση των δικαιωμάτων των παιδιών, με βάση τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα του παιδιού.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Καρυπίδης, ο οποίος τόνισε σε δήλωσή του: «Στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας ενεργούμε για το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών της πόλης μας. Οι προκλήσεις και ευκαιρίες, μας κάνουν να ξανασκεφτούμε τις πόλεις μας και να επανεξετάσουμε συλλογικά τους ρόλους και τις ευθύνες μας όπου οι φωνές, οι ανάγκες και οι προτεραιότητες των παιδιών πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων που επηρεάζουν τη ζωή τους».
Την παρουσίαση έκανε η Κατερίνα Σαμαλή – Κοινωνική Επιστήμων και μέλος της Επιτροπής της UNICEF για τον Δήμο Κατερίνης.

#ΓιαΚάθεΠαιδί

#CFCI

#ChildFriendlyCities

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.