Free cookie consent management tool by TermsFeed Βόρεια Πιερία: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr

Βόρεια Πιερία: Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”

Από το συνδυασμό "Θέλουμε και Μπορούμε" ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κ. Κυριακής Κιοσσέ.
Η κ. Κιοσσέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο. Φοίτησε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο Αιγινίου. Απεφοίτησε από το Τ.Ε.Ε με ειδικότητα βοηθός Βρεφονηπιοκόμου. Ακόμη είναι απόφοιτη ως βοηθός γενικής νοσηλείας κάνοντας την πρακτική της στο Κέντρο Υγείας Βεροίας. Παράλληλα από δεκαετίας είναι αγρότισσα καλλιεργώντας διάφορες δεντροκαλλιέργειες. Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο Γιοβανόπουλο ο οποίος είναι στρατιωτικός και έχουν δύο γιούς, τον Βασίλη και τον Γιάννη.
Σε δήλωση της η κ. Κιοσσέ ανέφερε: «Αποφάσισα με χαρά να ενταχθώ στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” λόγω της υπευθυνότητας και της σύνεσης που έχει δείξει ο κ. Μανώλας σε όλη την πορεία του. “Το μέλλον να μην το φοβάσαι, το επαναλαμβανόμενο παρελθόν να τρέμεις”.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.