Free cookie consent management tool by TermsFeed Βόρεια Πιερία: Συνέχιση στην παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr

Βόρεια Πιερία: Συνέχιση στην παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού
 “Θέλουμε και Μπορούμε”

 Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Αστέριου Στάμκου
Ο κ. Στάμκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστανιά. Φοίτησε στο 2ο Δημοτικό σχολείο και στο Γυμνάσιο Κολινδρού. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Κολινδρού, κατόπιν επιτυχών εισαγωγικών εξετάσεων εισήλθε στο Τμήμα φυσικής παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας, απ´ όπου και απεφοίτησε. Έχει ασχοληθεί με τον τομέα της γεωργοκτηνοτροφίας και τώρα είναι ιδιωτικός υπάλληλος στην ACS COURIER.
Σε δήλωσή του ο κ. Στάμκος ανέφερε: «Με αγάπη για τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση και να είμαι υποψήφιος για το Κοινοτικό Συμβούλιο Καστανιάς με το συνδυασμό ”Θέλουμε και Μπορούμε”. Γιατί Θέλω και Μπορώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια για πρόοδο του χωριού μας.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.